vrijdag 19 maart 2010

Rommelt

Het valt niet altijd mee om elke dag een blog te schrijven. Ik vind het zelf heel fijn om elke dag op te schrijven hoe ik me gevoeld heb, wat ik heb gedaan en wat er door mijn hoofd ging. Dat het niet meevalt om een blog te schrijven betekent niet dat ik het een opgave vind om elke dag te doen, juist niet, maar ik denk soms wel sjee dat mensen dit leuk vinden om te lezen ; )

Je voelt hem al aankomen , er is niet veel gebeurd vandaag! Ik voel me iets beter dan gisteren, maar doe niet zoveel . Heb echt even rust nodig en niet echt ergens zin in. De hoofdpijn is echt aan het afnemen evenals de traanogen , maar er is wel weer een ander kwaaltje.. jaja er zijn nog meer dingen te bedenken. Ik ben misselijk het rommelt en borrelt behoorlijk in mijn maag en ik hoop niet dat ik de beruchte buikgriep heb die JW ook gehad heeft. Maar op tijd slapen en hopen dat het morgen wat beter is.

Morgen weer een nieuwe kwaal, bedenk maar wat leuks voor me ;)

5 opmerkingen:

Marjolijn zei

Even pas op de plaats, rustig aan doen.
Lekker weekend vieren met JW.
Ik hoop dat jij je snel weer wat beter voelt.
Het zijn echt niet altijd makkelijke dagen.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

he, jammer hoor. Dan zit er niets anders op dan kalm aan doen. Een leuk kwaaltje kan ik niet voor je verzinnen, maar als het gerommel in de darmen niet doorgaat is uiteten ook altijd een goede afleiding.
Fijn weekend en liefs Ibella

Mathieu zei

Doe je ook verzoekjes? Morgen graag een verhaaltje over jeuk aan de lachspier.

monique zei

Ik ben iemand die het wel en wee graag volgt. Soms breng je mij op idee├źn, een andere keeer is je schrijven herkenbaar. Soms biedt je hoop en een andere keer weer troost.
Ga lekker door en to mails.
Groetjes Monique.

Anoniem zei

Ik lees je graag al lees ik niet elke dag,maar om de paar dagen lees ik me bij.Maar ik herken het wel,zelf heb ik mijn log nu al drie jaar en ik schrijf zo vaak hetzelfde,voor mij is het ook een uitlaatklep en handig om dingen helder te krijgen.
Gewoon blijven schrijven hoor,zolang het voor jou fijn is!
xx hendrike