donderdag 1 april 2010

Pak, zonwering en indiaas eten

Vandaag veel gedaan Vanmorgen om 9.30 was HJ er met zijn moeder en heeft in de stad een pak laten aanmeten. HJ gaat in juli trouwen met Fleur en ik  mocht mee om te kijken of het pak zou staan bij de jurk van Fleur. HJ is goed geslaagd, meer kan ik er niet over zeggen ik moet al oppassen dat ik me niet verspreek ;)

Na de tijd zijn we samen gaan lunchen en in de middag waren we weer thuis. Heel gezellige ochtend gehad. Vanmiddag kwam er iemand om een offerte te maken voor zonwering en we hebben ons ook laten informeren om ons huis rondom , de rode stukken, te laten vervangen door kunststof. Ik verdiep me nog wel in het reilen en zeilen rondom het huis, maar ik vind het ook heel lastig om bij die gesprekken te zijn. Iets in mij kan het niet zoveel meer schelen hoe het huis rondom verzorgd wordt, ik leef hier toch geen jaren meer. Ik kan er echter nog wel een paar jaar van genieten (hoop ik ) en voor JW moet het natuurlijk wel gewoon doorgaan. Het kost alleen ook veel geld en dan vraag ik me ook wel af of we dat niet moeten besteden aan een gave reis ofzo. Uiteindelijk ben ik wel zo realistisch dat het leven gewoon doorgaat, dat JW doorgaat en dat je maar nooit weet hoe lang ik er nog ben, maar het besef van ziek zijn, doodgaan en een onzekere toekomst is dan wel weer keihard aanwezig.

Het einde van de dag was echt heel gezellig. Ik heb met twee collega's gegeten bij Spices, een Indiaas restaurant in Groningen. Erg verassend allerlei indiaanse gerechten gehad en gezellig bijgekletst waaronder met het dochtertje van J, bijna 5 jaar en echt een schatje ;)

Mijn zusje is vandaag officieel uitgeteld en de spanning stijgt..Morgen wordt ze gestripped, de baarmoederwand wordt dan 'opgerekt' of zoiets haha, het doel is in ieder geval om de bevalling te stimuleren. De kans is dus best groot dat er morgen of zaterdag wat gaat loskomen :) Ik wacht af, we weten niet wanneer het is, maar ik ben intussen wel gewend aan onzekerheid (Uhum).

3 opmerkingen:

Jeanet zei

Was inderdaad heel erg leuk bij Spices. En Maria is weg van je. Ze vindt je 'echt wel vet grappig'!

Liefs en tot de volgende eet-date!

Marjolijn zei

Mogge meis,
Toch een hele fijne dag zo.
Ja, een goede zonwering is fijn, maar ook een rib uit je lijf ik weet er alles van.
Een mooie dag vandaag en op naar het lange paasweekend.

Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Bij ons werkt het een beetje andersom. Ons huis moet geschilderd en Marian heeft van, nou dat zie ik nog wel. Goed de afgelopen jaren hebben we onze uitjes en uitstapjes wel voorlaten gaan. Succes met dit alles.

Wat spannend nu met het strippen. Meestal wanneer ik dit hoor, komt de bevalling opgang, maar goed de baby beslist of hij/zij komt.
Alle goeds voor je zus en zwager en de hele familie met het wachten op de nieuwe wereld burger.
Liefs Ibella