dinsdag 6 april 2010

Vacuüm

Echt lekker weer vandaag en daar lekker van genoten..
Vandaag weer de kleine kinderen tante uitgehangen bij de zus van JW. Zijn ouders passen er elke dinsdag op en ik heb ' s-middags even geholpen.

Verder zit ik nog steeds een beetje te denken aan wat ik verder wil en ook om er weer even tussenuit te gaan. Met de vrienden waar we gisteren waren hebben we het over Istanbul gehad.

Samen met JW zou ik ook nog wel graag even een paar dagen weg willen. Op de een of andere manier is het altijd erg fijn om er even tussenuit te zijn en in een andere omgeving te zitten. Thuis kom ik toch in een soort vacuüm terecht en als ik daar niet iets aan ga doen dan vrees ik dat ik een beetje depri word. Ik hoop dat het betere weer me een beetje kan helpen met mijn humeur;)

4 opmerkingen:

Jeanet zei

Istanbul is een goed idee! Ik zal je ook nog een linkje sturen voor een Turkse strandvakantie, maar dan leuk ;)! Ga maar lekker over reizen fantaseren en ze dan plannen, ook al fijn om te doen, toch? Voorpret!

Marjolijn zei

Nee, het vacuüm gevoel moet je niet hebben.
En een uitje op zijn tijd kan ook geen kwaad.
Lekker plannen maken meis...!!
Fijne dag vandaag.

Ibella zei

Even in een andere wereld, ja, dan is Istanbul heel geschikt. Het betere weer ook, maar wie zegt dat dat zo blijft. Een doel hebben om naar toe te werken, dus een vakante plannen ,is heel goed tegen depressieve gevoelens. We horen het wel wat het wordt. veel plezier met het uitzoeken.

Marije zei

Hee Karin,
Wat ontzettend leuk dat je een neefje hebt gekregen, gefeliciteerd! Maken ze het goed?
Zin om een keertje weer af te spreken?? Laat maar weten als je zin hebt.
Liefs Marije