maandag 26 april 2010

Overlopen

Ik had gisteren al een berichtje dat ik een beetje verdrietig was en gelukkig is dat verdriet wel wat minder geworden. Toch ben ik vandaag thuis gebleven, en had ik echt behoefte om even alleen te zijn, niet naar de creatieve therapie maar even tijd voor mezelf, alleen, tot mezelf komen. Het klinkt misschien een beetje overdreven maar ik ben echt even overgelopen het weekeind. Zondag aan het einde van de dag zat ik er echt doorheen, heel emotioneel en de druppel was dat ik ook nog eens JW's auto lekker beschadigd heb. We reden weg bij de verjaardag van het zoontje van de zus van JW en ik rijd gewoon zonder blikken of blozen keihard in een bocht naar achter zonder ook maar de auto naast me te hebben gezien.

Natuurlijk is het maar blik en zijn we verzekerd enzo, maar het was wel even een teken voor me dat ik echt even rust en tijd voor mezelf moet nemen na alle stress. Veel te vaak ga ik gewoon door, plan ik mezelf vol en kan ik niet goed even dingen op een rijtje zetten. Op een rijtje zetten is niet het goede woord, maar meer even met mezelf zijn en dan een soort gevoel van rust in mijn hoofd krijgen.

Helemaal alleen zijn en echte rust id niet helemaal gelukt vandaag, mijn ouders met zusje en AS en Pepijn kwamen. Verstoord was de rust hahah, maar natuurlijk wel ontzettend lief en gezellig, ze hebben mij even geholpen met wat klusjes in huis en hier gegeten.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Mogge meis,

Ja, dan even de figuurlijke rem er op. En even tot jezelf komen.
Geniet lekker van het mooie weer.

Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Fijn even de warmte van je familie om je heen, dat zal je ook goed gedaan hebben, dus nu de rust maar nemen.
Sterkte de komende dagen en veel rust, maar dat wordt vast denken en alles tegen elkaar afwegen. Ik hoop dat je voor jezelf antwoorden vind en daar verder mee kunt.
Liefs Ibella