donderdag 29 april 2010

Het echte werk

Vandaag een lekker buiten dagje..vanmorgen met mijn oom en tante die op bezoek waren heerlijk in de tuin gezeten en 's-middags met een vriendin van de middelbare school op een terrasje in de stad. De vriendin had ik echt een hele tijd niet gesproken en we hebben lekker bijgekletst. Vanavond zijn we lekker thuis, we gaan de stad niet meer in om koninginnenacht te vieren. Ik geloof het wel, morgen gaan we de stad wel even in een biertje doen denk ik.


Ook een afspraak gemaakt met mijn leidinggevende. Voor je het weet ben ik twee jaar ziek en dat betekent kijken wat er geregeld moet worden als ik straks in de WIA kom en kijken hoe ik afscheid wil nemen. In mijn hoofd heb ik eigenlijk allang afscheid genomen, veel collega's zie ik nog wel, maar het 'echte werk' daar ben ik al even niet meer mee bezig.

4 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja, het was ook heerlijk buiten.
Echt genieten.

Ja, ook door deze stappen moet je heen, niet leuk. Maar in je hoofd ben je er al vaak verder mee.
Succes meis.

En voor vandaag een lekker oranje zonnetje hoop ik en een gezellig terras.
Lieve groet Marjolijn.

Ibella zei

Ik zat ook heerlijk in de tuin , af en toe te genieten

Anoniem zei

Wat lijkt mij dat slikken, definitief afscheid nemen van je werk.

Ik moet er nog niet aan denken brrrrr.

Een fijne dag, Monique.

Marjo zei

Lieve Caroline,
Allereerst ben ik blij met je goede scan, je kunt weer vooruit!
Iedere stap of fase tijdens het ziek zijn kost veel hoofdbrekens en dus ook energie. Als alles goed wordt begeleid ervaar je uiteindelijk rust in je hoofd. En is er ruimte voor andere dingen, ervaringen. Hou je goed en veel liefs, Marjo