zondag 4 april 2010

Pasen

Met spierpijn in mijn rechterarm werd ik wakker vanmorgen en ik snapte eerst niet waar het vandaan kwam. Ik denk toch echt van het meehelpen met de bevalling. Ik heb er vannacht best wel onrustig van geslapen , het was niet niks.
Vanmorgen hadden we een paasbrunch bij de zus van JW en daarna ben ik samen met JW naar mijn zusje gegaan. Ze is weer lekker thuis en voelt zich gelukkig goed, maar is nog wel wel even aan bed gekluisterd denk ik.

Ik voel me eigenlijk behoorlijk fit, had alleen vandaag weer behoorlijk last van mijn darmen aan het einde van de dag. Misschien teveel eieren ;)
De afgelopen dagen waren wel behoorlijk hectisch, morgen maar even een paasrustdagje.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja, ook jij hebt vast spieren gebruikt, die je normaal misschien niet zo gebruikt.
Vandaag maar lekker kalmaan doen en een beetje bijkomen van alles.
Fijne dag vandaag.

Ibella zei

Je hebt harder meegewerkt dan dat je zelf besefte. Gelukkig dat zus thuis is en hopelijk gaat het met beiden goed.. Vandaag misschien meer beschuitjes eten dan eieren.
Fijne dag en Liefs Ibella