vrijdag 16 april 2010

Agressie

Vandaag bij een vriendin geweest waar ik altijd erg fijn mee kan praten. We hebben wel een beetje dezelfde karakters en begrijpen elkaar goed. Vandaag vertelde ze mij dat ze zwanger is, ik had het helemaal nog niet verwacht, maar vind het uiteraard superleuk voor haar. Natuurlijk gaat er even door mij heen: waarom ik niet. Dat heeft niets te maken met het een ander niet gunnen, of dat ik mezelf zo zielig vind. Ik denk er even aan en dan is het ook goed.

Mijn lontje is wel erg kort de laatste weken. Ik bouw veel spanning op, zie natuurlijk best op tegen de scan en wat daarna mijn leven is. Ik ben heel snel geïrriteerd over de kleinste dingen en heb soms echt het gevoel dat ik wil slaan. Haha don't worry ik sla niet de mensen om mee heen zomaar neer, maar ik heb dan zo'n zin om te meppen:). Hier thuis is dat niet altijd makkelijk voor JW. Een niet zo vrolijke vrouw die bij het minste of geringste begint te brullen...

Na een lekkere emo -bui voel ik me wel weer opgelucht, maar heb dan tegelijk spijt van mijn gedrag. Die agressie moet eruit, maar misschien dat ik daar maar een boksbal voor moet kopen ofzo ;)

4 opmerkingen:

Marjolijn zei

Gelukkig kun je na zo'n emo-bui weer verder.
Het hoort er bij en dat is ook goed.
Fijn weekend meis.

Ibella zei

Tja, die emo- buien zijn er niet voor niets. Waarschijnlijk, zat je met een enorme spanning en dat moet er uit. Twee weken geleden was ik erg boos, waarom? Ik weet het niet. Het voelt niet goed.Ha, wie weet is die boksbal wat, voordat je gaat slaan.
Liefs Ibella

hendrike zei

Soms lijkt een boksbal niet gek nee.
Wat mij ook helpt is keihard meebrullen op muziek of heel hard fietsen.Tja denk dat het er gewoon uit moet.
Ik heb het ook,tijden gaat het goed ben ik een en al begrip en vind alles prima en dan ineens gaar de knop om,en o wat kan ik dan boos zijn,het lijkt dan wel vanuit mijn tenen te komen.Het leven valt soms gewoon niet mee.
Sterkte!

Anoniem zei

Het is gewoon terecht dat je af en toe heel boos bent. Kanker hebben,ziek zijn, het is gewoon heel oneerlijk. Anderen zijn gezond,trouwen,krijgen kinderen,ik kan me voorstellen dat je daar agressief van wordt. Het zou raar zijn als dat niet zo was.