woensdag 21 april 2010

Vlak-voor-de-scan-gevoel

Gisteravond voelde ik me echt niet fijn en heb besloten een oxazepam te nemen. Het nadeel ervan is dat ik de dag erna echt een dof gevoel in het hoofd heb, erg moe en het gevoel alsof ik de avond ervoor flink gestapt heb. Vanmorgen kon ik gewoon niet mezelf motiveren om naar de aandachtstraining te gaan. Ik voelde me heel lamlendig. In de loop van de middag ging het gelukkig weer beter en toen ben ik met JW meegereden naar de garage. De airco deed het niet meer en terwijl de auto op de brug stond hadden we even een uurtje om te winkelen bij ' Westen', waar ik wel eerder over geschreven heb.
JW is weer lekker in het nieuw gestoken en daarna zijn we bij zijn ouders wezen eten. Een slecht begin van de dag die gelukkig beter is geëindigd dan ik aan het begin dacht.

Morgen naar de kapper, een kleur in mijn haar en eens kijken of het nog een beetje bij te knippen valt. Ik weet niet zo goed wat ik precies wil qua kleur enzo, maar het zal niet extreem worden. Morgen na het eten vertrekken we richting Heemstede, nog even een dagje een 'vlak-voor-de-scan-gevoel' doorstaan.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Sterkte meis..!!
Toch een goed dagje vandaag en op naar morgen.
Denk aan je.

Ibella zei

Gelukkig ziet het weer er beter uit dan gisteren, dat maakt de dag ook lichter en wat de uitslag ook moge zijn, ga er mee aan de slag op jou manier. Ik weet zeker dat ik met spanning en gekruiste vingers op de uitslag zal wachten.
Veel sterkte jullie beiden.
Liefs Marian en Ibella