donderdag 15 april 2010

Verbaasd

Hoe raar het ook klinkt maar ik heb het weer gewoon druk gehad vandaag. vanmorgen eerst mijn winmpers en wenkbrauwen weer gedaan. Dit keer was het veel erger gegroeid dan de vorige keer en ook heb ik overlegd om iets met mijn haar te gaan doen. Het is zo dood en dof en droog. Ik kan er niets fatsoenlijks meer mee, behalve een vage kuif. Volgende week heb ik een afspraak staan en dan ga ik het laten knippen en verven. Naja een spoeling om het haar wat glanzender te krijgen en dat knippen, tja ik heb geen idee hoe en wat maar ik laat me wel adviseren ;)

Na de knipsessie kwam H van de HBES-bakkers even spontaan op de koffie en aan het begin van de middag mijn moeder met haar zus. We hebben lekker in de tuin gezeten. Aan het einde van de dag ook nog opgepast bij de kinderen van de zus van JW. Dat was echt heel leuk ook. Nu zit ik redelijk moe maar wel voldaan op de bank.

Ik verbaas me over mijn fitheid, zeker gezien de resultaten van de laatste scan. Ik geniet er maar zoveel mogelijk van zolang is het kan. Volgende week weten we weer hoe de vlag erbij hangt ;)

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Heerlijk meis, zo'n dagje met van alles wat.
En aan het eind van de dag moe maar voldaan op de bank.
Geniet er van en op naar een zonnig weekend.

Anoniem zei

Wat ook de reden mogen zijn van de fitheid...deze dagen zijn maar weer mooi meegenomen.

Ik vraag mij ook wel eens af...komt die energie door het mooie weer of gaat het lichamelijk gewoon goed.

Ik wens je een mooie dag toe met vooral heel veel zon.

Monique.

Ibella zei

Wees gewoon blij dat het goed gaat en profiteer ervan.
Ik ben zeer benieuwd wat de kapper ervan gaat maken, best spannend