maandag 12 april 2010

Maf gevoel

Vandaag weer heerlijk bezig geweest op het Behouden Huijs. Ben enorm blij dat ik me opgegeven heb en had niet gedacht dat ik het zo leuk zou gaan vinden. Na het Behouden Huijs even afgesproken met met de neefjes van JW.

Was echt gezellig het enige maffe was dat ik een groot deel van de verplegers van de longafdeling van het Martiniziekenhuis tegenkwam in het eetcafé. Degenen die mij in de meest moeilijke periode hebben verpleegd zaten samen te eten en ik dacht even zal ik er heen lopen: ' Hoi, herkennen jullie me nog' ik leef nog ' :) . Niet gedaan natuurlijk, maar het gaf wel een onrustig en gek gevoel.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Fijn meis, zo'n dagje.
Toch wel vriendelijk gezwaaid...haha.
Fijne dag vandaag.

Ibella zei

Eigenlijk is het niet leuk om luitjes van het ziekenhuis tegen te komen. Ik wil ze altijd scheiden van mijn priveleven, ook al omdat ik er gewerkt heb.
Goed, dat je veel hebt aan het Behouden Huys.
Liefs Ibella