donderdag 22 april 2010

BLOND

Mijn haar is vanmorgen geknipt en geverfd. Erg fijne kapster heb ik die me van wenkbrauw tot haar helpt om me er nog enigszins leuk uit te laten zien. Mijn haar is echt enorm droog, dof en dood en nu hebben ze het geknipt, tips gegeven hoe ik er nog iets mee kan en het meest desastreuze is dat mijn haar geverfd is.

KEIBLOND!! oeoe ik schrok wel even maar begin het steeds leuker te vinden. Op mijn blog staat een foto waarop ik ook blond ben, maar dat was ik eigenlijk al een paar jaar niet meer. Het is dus echt wel een ander gezicht.
Zal ze morgen in de VU wel even voorhouden dat het door de tarceva komt:)


Na het eten vertrekken we richting Heemstede morgen laat ik wel weer weten wat de schade is..

6 opmerkingen:

Anoniem zei

we willen wel heel graag een foto zien van dat blonde koppie

Anoniem zei

heel veel succes morgen

marjan zei

Heel veel sterkte daar met je scan.
Ik lees wel weer hoe het is gegaan.
Lieve groeten Marjan (zusvan de H van HBES.
Trouwens hoe blond is blond?

Marjolijn zei

Leuk toch...!!
Succes meis, denk aan je straks.

Anoniem zei

Ik wens je een fijne dag vandaag en dat er maar positieve berichtgeving komt. Ik zal heel hard voor je duimen.

Ik ben overigens erg nieuwsgierig naar je metamorfose.

gr. monique.

Ibella zei

volgens mj moet het heel goed staan, maar er komen vast wel foto`s. het belangrijkste vandaag is de uitslag en wat er gaat gebeuren Ik denk aan je.
Liefs ibella