zondag 25 april 2010

Beetje verdrietig

Ik heb mijn hoofd er nog niet helemaal weer bij merk ik. Ik voel me heel gek met een constante klont in mijn maag. Een heel verdrietig gevoel en ik snap niet zo goed waarom omdat ik eigenlijk best opgelucht was vrijdag. Ik moet deze week maar even rustig aandoen. De vele emoties zorgen ervoor dat ik bij het minste of geringste in huilen uitbarst, uitval in boosheid of juist zomaar huilen om niets.

Vandaag was verder best leuk , bij de zus van JW geweest om de verjaardag van zijn neefje te vieren. Lekker buiten in de tuin gezeten en van het mooie weer genoten. Verder hoop ik me in de loop van de week wat beter ga voelen, want het zou zonde zijn om me zo verdrietig te blijven voelen nu ik me nog zo goed voel.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Doe maar lekker kalm aan meis.
En geniet van het mooie weer.
Toch een fijne dag vandaag.

Ibella zei

Ik dacht dat ik een berihtje had achtergelaten, dat was dus niet zo, maar ik was erg duf vanmorgen.
Ik hoop dat jij je beter gaat voelen in de loop van de dag, want het is inderdaad zonde van je tijd om je zo verdrietig te voelen.Liefs Ibella

Anoniem zei

Deze gevoelens moeten niet te lang duren hoor.

Verder heb ik baat bij structuur, 4ochtenden per week moet ik dingen doen ook als ik eens geen zin heb.

Zulke gevoelens heb ik juist als ik een rustge week heb, na een chemo bijv.

Gr. Monique.