maandag 9 november 2009

Accent grave

Het weekeindje Parijs heeft me goed gedaan. Ik zit vol mooie herinneringen en heb ook erg moeten lachen om de reacties op mijn filmpje. Ik heb een accent, maar die in het filmpje was wel een beetje aangezet en vooral Twents en niet Drents ;) Het is een dat accent dat JW en ik fabriceren als we een beetje melig zijn hehe..

Er zijn wat mensen die me vragen hoe het met mijn teen gaat en ik heb het gevoel dat het verbetert, maar wel heel langzaam. Als ik niet zorg dat ik er heel goed op let en geregeld mijn voeten in een badje doe en er fucidine op smeer dan wordt het meteen erger. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik ermee moet. Op 24 november heb ik een afspraak staan bij de chirurg, maar die moet ik afbellen als ik denk dat het niet meer nodig is. Momenteel weet ik even niet wat ik moet, zeker niet omdat ik me ook heel erg laat leiden door de dingen die ik gewoon graag wil doen. Skieen staat hoog op mijn wensenlijstje en dan is het wel een beetje zonde als mijn nagel eraf is en dat ik dan vervolgens een paar weken niets meer kan. Ik zal me er maar eens in verdiepen hoe lang het herstel van zo'n ingreep is, hoewel er in combinatie met tarceva ook geen pijl op te trekken is..

4 opmerkingen:

marjolijn zei

Mogge meis,
Hé vervelend dat die teen nog niet echt wil beteren.
Je moet doen wat je denkt dat goed is. Die nagel er af kan altijd nog.
Als het zo niet erger wordt en jij kunt er mee vooruit, is het toch goed.
Fijne dag vandaag.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Dat blijven moeilijke overwegingen. Wij weten natuurlijk niet hoeveel last je ervan hebt, maar dat het knap vervelend is snap ik best en ook een spelbreker.
Dus eerst maar verstandig zijn en informatie vergaren.
Succes en liefs Ibella

je zus zei

HI,

Jij gaat mij niet wijs maken, dat je elke avond braaf met je teen in een badje zit!
Tenzij JW deze voor je neus neer zet EN je voet erin zet!
Of wil je nu gaan beweren dat je dit wel elke dag doet?
Geeft niks hoor, als je het niet doet ;) hahahah

veel liefs martine

Esther zei

Ik denk dat je de 24e gewoon ff er naar toe moet gaan. Laten hun maar samen met jou beslissen over hoe en wat. En als je nu die nagel eraf laat halen, dan is dat toch in januari / februari goed, of zit daar ook lange wachttijd op?

Liefs Esther