zaterdag 7 november 2009

ca va bien

Ik voel me goed. Vanmorgen heerlijk ontbeten en toen met de metro naar de Champs elysees. Lekker cultureel verantwoord doorlopen naar de Arc de triomph, Eiffeltoren. Notre dame. het Louvre, maar ik kon het niet laten de kledingwinkels in te gaan. Supermooie winkels en uiteraard wat gekocht.

Ik kom hier natuurlijk niet om te shoppen, maar wat shoppen betreft is Parijs wel een belevenis. In elke wijk waar je komt zijn leuke trendy winkels en.schattige franse boetiekjes. We hebben nog lang niet alles gezien, wel de highlights en dan nog heel kort ook. Morgen willen het het Centre Pompidu nog even bekijken. Als ik me nog een beetje goed voel lijkt het me super om nog eens terug te komen in de lente.

Ik voel me verder prima, wel vermoeiend na een dag veel wandelen, maar dat is wel een lekker gevoel. Ik zou wat foto's plaatsen maar de internetverbinding is vrij bagger, dus dat komt nog.

2 opmerkingen:

Ibella zei

Ik zou zeker proberen in de lente terug tekomen. Voor de terrasjes natuurlijk met een glaasje wijn en een hapje in de zon.

marjolijn zei

Heerlijk meis, lekker genieten, en later met zon en warmte nog eens terug.
Goed plan.