zondag 22 november 2009

Harderwijk

Gisteravond zijn we in Harderwijk geweest bij DP en P. Ze hadden heerlijk gekookt en we hebben bijgekletst. Het ziek zijn stond best wel centraal maar niet op een vervelende manier we hebben ook veel lol gemaakt, zoals guitar heroes spelen en keihard meezingen. Vandaag ben ik wel behoorlijk moe. Ik heb weer erg veel gedaan de afgelopen week. Samen met DP ben ik er ook over aan het nadenken om iets creatiefs met onze weblogs te gaan doen. Gewoon om weer iets meer om handen te hebben en het is met de intentie iets te betekenen voor mensen die hetzelfde overkomt.

Aanstaande dinsdag ga ik de auto halen en daarna door naar het VU om naar mijn teen te laten kijken. Ik hoop dat de chirurg mijn nagel er niet af hoeft te halen, maar ik vrees het wel. Dan maar hopen dat ik erna niet teveel last heb.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Mogge meis,
Succes met denken betreft je weblog. Ben benieuwd wat het gaat worden.
Vandaag nog maar een dagje lekker uitrusten, dan ben je morgen weer opgeknapt om de auto te halen ennaar die vervelende teen te laten kijken.
Ik duim voor het beste!!
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Een goed idee om iets creatiefs met de weblog te doen, maar het kan zeker ook waardevol zijn voor mensen die het ook overkomt en meer over longkanker willen weten.
Succes met je teen en natuurlijk ook met de auto