vrijdag 13 november 2009

Haar

Ik lig lekker in mijn bed met de laptop, JW zit lekker te borrelen met collega's en slaapt niet thuis. Ik hoop dat hij lekker even kan genieten. Ik ben vanavond bij mijn zusje en ouders geweest. Met mijn zusje nog even gewinkeld en het is best maf dat mensen je heel erg kunnen aankijken als je in Emmen loopt omdat ze weten dat ' de zus van ' ziek is.

Je kunt het ook wel aan mij zien, niet dat ik er nou zo ziek uitzie,maar aan mijn haar wel bv. Mijn zusje schrok zich vandaag ook weer rot, grote stukken haar zijn echt WEG. Ik heb wat leuke mutsjes gehaald, vooral voor buiten. Toch zou een haarband ofzo misschien ook niet verkeerd zijn.

Morgen ga ik samen met JW weer een auto kijken bij een dealer hebben we een leuke auto gezien en we gaan even een proefritje maken. Het is een Nissan micra en die vind ik toch wel erg cool moet ik zeggen. Ben benieuwd..

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Spannend....vandaag een proefrit, toettoet ....daar komt Caroline!!
De micra is zeker een heel leuk karretje.
Dat wordt vast een heel goed weekend.

Ibella zei

Mijn eerste rit in een micra ooit gereden in de bergen van Kreta. Dat beviel uitstekend, niet alleen de micra, maar ook de bergen en Kreta.
Op jullie laatste filmpje viel het me al op dat je haar aan één kant weinig meer was, maar dacht toen toch ook, wat een leuke en snelle coupe.
Succes vandaag