woensdag 25 november 2009

Telefoon

Gisteravond heb ik bij de HBES-bakkers mosselen gegeten ..echt super lekker. Na het eten heeft H even in mijn auto gereden en volgensmij vond hij het wel een gave wagen ;)
Hij heeft even wat testjes gedaan op rotondes en lange rechte stukken hehe.. H heeft speciale rij-opleidingen gehad dus de testjes waren redelijk verantwoord natuurlijk.

Gister kreeg ik in de loop van de avond erg last van mijn maag en ook vannacht was ik best wel misselijk. Heel vervelend, het kan heel goed van de tarceva komen maar je bent toch altijd een beetje huiverig als je je niet goed voelt. Gelukkig nam het in de loop van de middag af en ik heb intussen zo'n enorme medicatie-voorraad dat een anti-misselijkheid pilletje er zo in zit.

In de loop van de middag werd ik nog gebeld door mijn longarts die mij behandelde in het Martiniziekenhuis. Hij vroeg hoe het met me ging, een jaar geleden vroeg hij het ook en ik moet zeggen dat ik het best wel attent van hem vind. Ik hoop dat ik hem volgend jaar ook weer te woord kan staan :)

Aan het einde van de dag een hele gezellige avond gehad met twee collega's. We hebben lekker gegeten bij Soestdijk in de stad en allemaal herinneringen opgehaald, supergelachen en dan toch ook wel heimwee naar toen alles nog normaal leek en ik gewoon lekker aan het werk was.

2 opmerkingen:

Ibella zei

Misschien helpen de bijwerkingen van de tarceva je herinneren dat het medicijn nog steeds werkt, lastig natuurlijk wel.
Heel attent van je longarts om te informeren.
Gisteren ben ik helemaal vergeten te vragen hoe het nou zat met de EFGR mutatie, ik ga nu maar weer beginnen met een vragenlijstje. Ik kreeg gisteren wel het nieuwste boekje van Sander Simons; Wegwijs in Longkanker. Dat had de nurse practitioner voor mij meegenomen van de longkankerdag in het AMC. Ook al zo attent. Mijn arts was hem zelf ook aan het lezen, hij vond het leerzaam om vanuit de patiƫnt te horen hoe controles en behandelingen ervaren wordt.
Liefs Ibella

marjolijn zei

Fijn dat je auto op allerlei manieren goed gekeurd wordt..!!
Gelukkig kwam het goed met een pilletje en kon je avond die volgde niet stuk.