donderdag 12 november 2009

Internetuitzending

Ik merk dat ik weer wat last van een neerslachtig gevoel krijg, het valt me niet altijd mee om de dag door te komen. Jw heeft het momenteel ook niet echt makkelijk, het leven lijkt lekker door te kabbelen maar ondertussen staan we beide met onze rug tegen de muur, zo voelt het een beetje. Gelukkig praten JW en ik er goed over samen en weten we ook snel weer een beetje spirit op te pakken. Enige dat we kunnen doen is niet bij de pakken neer gaan zitten want dat maakt het allemaal nog erger.

Vanavond waren de neefjes van JW op bezoek en later kwamen ook nog de HBES-bakkers, echt heel gezellig. Samen met de neefjes van JW hebben we gekeken naar een internet-uitzending over ' leven met longkanker' gepresenteerd door Sander Simons. Voor mensen die het interessant vinden, het is terug te zien op :www.longkankertv.nl

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Mogge meis,
Ja, en dan werkt het weer ook niet altijd mee, zo grijs en veel buien.
Niet leuk.
Maar het weekend komt er weer aan, tijd om de accu weer lekker op te laden.
Veel plezier, en geniet er maar volop van.

Ibella zei

Het blijft vallen en opstaan hè, maar het is dan ook zo moeilijk om het leven een beetje positief te benaderen. Zeker voor jonge mensen zoals jullie.
Dat neerslachtige gevoel herken ik, ben ik ook heel gevoelig voor.
Afleiding haalt dat soms maar even weg. Ik had je graag een oplossing aan geboden, maar die is er niet. Hier moeten jullie zelf uitkomen, door heel veel te praten, met elkaar, met anderen. Klopt wanneer je je hoofd laat hangen, kom je nergens. Samen doen jullie het gelukkig heel goed.
Tja, die uitzending moet ik maar later gaan zien. Ik was te moe en lag al vroed in bed.
Fijne dag

Jeanet zei

En denk je nog na over 'hobbies'?
Ik geloof ook wel dat het weer van invloed is op je stemming... dit grijze, regenachtige weer nodigt niet echt uit om eruit te gaan en dingen te ondernemen!
Binnenkort gaan we een keer samen eten, he? Maria en ik hebben net de (ws. mex.) griep gehad, maar als we er weer bovenop zijn, komen we langs!
Liefs!