zondag 8 november 2009

Acheter une voitureWe zijn weer terug uit Paris. Zoals gezegd vond ik het een superleuke stad. Veel te weinig tijd gehad om alles te bewonderen en om sommige dingen wat langer te bekijken. Ik hoop echt nog een keer terug te komen met een lekker zonnetje, wijntje en een stokbroodje op het terras :) J en G onzettend bedankt voor de trip, het was heel gezellig en zeer de moeite waard!

We liggen nu lekker in bed. Komende week ga ik kijken voor een autootje. Ik heb het lang uitgesteld maar ik merk echt dat het niet handig is dat ik geen auto heb als JW in Arhem of Heerenveen zit. In de zomer op de elektrische fiets is het nog niet zo'n probleem, maar het weer wordt kouder en slechter en als het straks slechter met me gaat is het prettig om een auto te hebben. Mijn ouders dragen ook bij en dankzij hen ben ik over de drempel. Hoe meer ik erover nadenk hoe gaver ik het vind om een eigen auto te hebben. Kan ik lekker gaan en staan waar ik wil, heb al wel wat modelletjes in gedachten geïnspireerd door de ouders van JW en JW zelf en die gaan we dinsdag even bekijken.

Weer genoeg plannen voor de komende week. Zometeen lekker slapen, JW moet er ook weer heel vroeg uit naar Arnhem.
9 opmerkingen:

Klep zei

mooie stad inderdaad, en mooi dat jullie zo hebben kunnen genieten.

Mooiste uitspraak is natuurlijk:
'oh janwillem, dat wordt schijt op je kop' :)

marjolijn zei

Fijn dat jullie zo hebben genoten!!
En heerlijk meis, een eigen autootje.
Eigen vervoer hebben is zo fijn.
Geniet er maar volop van, straks....!!!

Ibella zei

Oh la la, een autootje en dan Groningen onveilig maken. Goed vertel alleen maar de kleur en ik zal uitkijken.
Ik hoop dat je teen goed uit de strijd is gekomen.Fijn dat jullie genoten hebben van Parijs.
Liefs Ibella

Mathieu zei

klep, ik lag zelf helemaal krom bij "gaat een beetje lastig met al die oootooooo's" :)

Esther zei

Wat een heerlijk flauwe heren hier. ik vond je accent best wel meevallen hoor. Als ik mijn oma en opa hoorde moest ik altijd de vertaaldetector bijhalen hihi
Mooie stad he?

XXX Esther

Unknown zei

Caroline, I love your latest movie in Paris. When I was 19, I went to school in southern France for a semester, and spent my holiday in Paris--it brings back many memories. From what I can gather from the translation--your scans were good and the problem with your toes is clearing up, no? Anyway--you look really great and I hope all is well. Love, Linnea

judith brouwer zei

Zo heb ik je hier toch nog een beetje gezien! Jullie hebben goed je best gedaan om veel te zien.
Jammer dat het zo'n pisweer was - zondagochtend was er geen kip op straat, zag ik (of was je al heel vroeg bij CP?) -- dan heb je helaas niet de gebruikelijke levendige sfeer (daar helpt een zonnetje bij) kunnen oppikken. Jammer. Maar er is een oplossing: gewoon nog een keer komen! En voor nu een zonnetje erbij photoshoppen - genoeg foto's gemaakt zo te zien. Sweet memories.

judith brouwer zei

Oh ja, en ik was nog niet bij Napoleon langsgeweest, dus die heb ik bij deze ook gezien. Handig! (is 't de moeite waard om naartoe te gaan?)

hendrike zei

Leuk het filmpje o)