vrijdag 20 november 2009

Subaru ?

Vandaag samen met B, ofwel Bettie, op autojacht geweest. Ik zit al een tijdje in mijn hoofd met een auto die ik eigenlijk heel leuk vind, maar in eerste instantie een beetje te groot vond als autootje voor mezelf. We hebben tenslotte ook nog een dikke bak van JW ;) Een Subaru Forester..erg cool. De vriendin van K uit Zwitserland heeft er ook 1 en ik was toen erg van de Subaru gecharmeerd. Niet te patserig, maar stiekum erg stoer en vooral betrouwbaar.

Kenmerken die me wel bevallen.Samen met Bettie gekeken bij een dealer in Assen en gereden in een S. Forester. Reed dus heerlijk , voelde me er helemaal happy in en vind het nu heel moeilijk om nog voor een andere , kleinere te gaan :) En acht eigenlijk heb ik ook zoiets van: als ik nu een auto wil kopen dan moet ik ook een kopen die ik echt gaaf vind.
Helaas had de Subaru in Assen geen airco. De dealer maakte ons wijs dat er wel 1 in zat, zal wel gedacht hebben twee vrouwen, maar daar trapten we niet in :) Daarna zijn we naar een dealer in Hoogeveen gereden en daar heb ik ook weer gereden in een SUbaru Forester met automaat. Bettie vond het ook een mooie auto en heeft even lekker gescheurd om te testen hoe die reed. Een automaat is even wennen maar het schijnt wel relaxed te zijn. Ik vond het superfijn dat Bettie mee ging want ze rijdt voor haar werk in heel veel auto's en weet er dus wel wat van.

De Subaru in hoogeveen is mijn favoriet. ik heb nog even op internet gespeurd naar vergelijkbare merken en bekeken wat een beetje normale prijs is. Morgen met JW nog een ritje erin maken en wel wat van de prijs af proberen te krijgen.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Zo is het, een auto kiezen die goed bij jou past..!!
Succes meis, en een heel fijn weekend.

Ibella zei

Stoer en vooral betrouwbaar. Gaaf, slimme vrouwen en scheuren. Volgens mij komt het helemaal goed. Vandaag nog een leuke dag met JW, een proefritje en dan maar afdingen.
Succes. Ibella

ps, nee, Caroline roddelen doen we niet hè.