dinsdag 3 november 2009

Trein

Vanmiddag naar Zwolle geweest en afgesproken met mijn oude studiemaatje. Echt heel erg gezellig, maar ook zo maf. We hebben samen veel gestudeerd, keihard blokken voor een goed resultaat, samen scriptie geschreven en nu zie je elkaar na tijden weer en hadden we nooit gedacht dat ik zo ziek zou worden. Gelukkig hebben we het niet alleen over mijn ziek zijn gehad en vooral veel gelachen.

Terug in de trein heel veel muziek geluisterd. Laatst wat muziek gehoord bij oud collega waar we aten en begin het steeds mooier te vinden van J en M. Lekker bij weggedroomd in de trein en ook wel verdrietig van geworden. Ik zat in een ' viertje; dus lekker huilen zat er niet in ;)

 Ik lig nu lekker in bed en zapte nog even en zag ineens Sanders Simons op tv. Hij heeft echt hetzelfde als ik heb (een EGFR-mutatie). Hij was kaal en als ik het goed begreep zat de kanker nu ook op andere plekken. Heel goed kon ik het niet volgen ik viel er midden in, echt blij word ik er niet van.. Hij zei nog wel dat ze nog lang niet klaar met hem waren dus dat schepte wel moed, maar echt goed gaat het ook niet meer met hem (voor wat ik zo 123 kon zien).

Hieronder een youtubje van een nummer dat ik veel in de trein heb geluisterd, let niet op de clip die hoort vgsmij niet bij het nummer maar ik kon zo snel niets beters vinden ;)


5 opmerkingen:

marjolijn zei

Daarom zeggen ze ook denk ik:
Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd...!!
Zou toch jammer zijn, om zo een dag te verliezen.
Fijne woensdag, meis.

Ibella zei

Heerlijk meis, veel lachen. lachen moet eigenlijk iedere dag en is vreselijk gezond.
Helaas de uitzending niet gezien, ben er wel nieuwschierig naar.
Ons dagje naar het AMC, over longkanker hebben we moeten afzeggen. Ik heb helaas de energie er niet voor.
Liefs Ibella

Anoniem zei

Hallo Karin, je blog over de trein deed me denken aan "Es fährt ein Zug nach nirgendwo" van Christian Anders. Een mooi melancholiek nummer. Is te vinden op YouTube. Groetjes uit Emmen, Berend.

Esther zei

Heyyyy Karinelientje,

Heel belangrijk om ook te lachen met je vriendinnen / studiegenoten.
En Zwolle is een leuke stad ;)
Tja, Sander Simons. Ik las gisteren iets over hem in de Telegraaf. Moet je maar ff kijken op http://www.telegraaf.nl en dan zal het onder prive (showbizznieuws) vallen. Volgende week donderdagavond (12/11)is hij in gesprek met een aantal hoge piefen van 20.30 - 21.30 uur. Kijk maar op longkankertv.nl.
Op dit moment staat er ook een uitzending op.
Genoeg ingelicht?

XXX Esther

Anoniem zei

Hoi Caroline,

ik heb een vraag aan je. Welk programma was dat, waar jij al zappend voorbij kwam, en waarin Sander Simons aan het woord was. Ik zou dat programma graag willen bekijken bij "uitzending gemist".
Alvast bedankt.