donderdag 19 november 2009

Neefjes

Vanavond bezoek gehad van twee neefjes van me die ook in Groningen wonen. Ik zie ze niet zo heel vaak maar als ze komen is het altijd erg gezellig. Verder heb ik vandaag lekker gerelaxed. Niet veel tijd voor grote verhalen want het is al laat. Morgen ga ik op bezoek bij Ibella een lotgenootje die ik al heel lang volg en nu eindelijk eens in het echt ga ontmoeten. Ze woont in de buurt en het lijkt me erg fijn haar een keer te ontmoeten.

5 opmerkingen:

marjolijn zei

Bezoek ontvangen of op bezoek gaan is altijd leuk.
En vandaag zal het leuk zijn, dat weet ik zeker.
Ik heb dat plezier ook al een paar keer mogen beleven.
Je mag beide dames veel groeten doen.
Fijne dag meis.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Ha Caroline, gezellig

Esther zei

Veel plezier en doe Ibella de groetjes ;)

hendrike zei

Heh,wat leuk dat je bij Ibella op bezoek gaat!
Veel Plezier!

Marjo zei

Lieve Caroline,

Wat goed dat jullie elkaar gaan ontmoeten. Jullie hebben een bijzondere dag uitgekozen omdat vrijdag ook de afscheidsbijeenkosmt van Sandra is. Wil je Ibella de hartelijke groeten doen van mij. Ik wens jullie veel plezier met het zien en bijkletsen.

Veel liefs, Marjo