zaterdag 28 november 2009

Soundsystem

Echt heerlijk mijn eigen auto..Vanmorgen moest JW al op tijd naar zijn ouders om ze te helpen met hout hakken. Ik ben vanmorgen eerst weer voor een wimperknipsessie geweest en daarna doorgereden naar mijn ouders. Daar heb ik AS-je opgehaald en samen cruisten we terug naar Groningen. Lekker radiootje aan, kletsen met AS en ik ben helemaal blij.

Qua muziek wordt het nog gaver want ik heb samen met JW bij AVA (auto-onderdelen-shop in Groningen) geregeld dat er een soundsysteem in mijn auto komt. MIjn iphone kan dan in een carkit, ik kan handsfree bellen, muziek vanaf de iphone via de speakers luisteren, tom tom op mijn iphone gebruiken ...Sjonge jonge wat wil het prinsesje nog meer ;)

4 opmerkingen:

marjolijn zei

Heerlijk meis, om je auto zo op te tuigen met alle gemakken van dien.
Geniet er maar volop van.
Fijne zondag.

Ibella zei

perfect

hendrike zei

Nou,dat klinkt goed!

esther zei

Ja, wat wil het prinsesje nog meer???? Er valt toch nog wel wat te wensen????
Fijne avond!

XXX Es