donderdag 19 november 2009

Ibella en Marian

Vanmiddag ben ik bij Ibella en Marian op bezoek geweest. Het is best gek om iemand waar je zo mee meeleeft en die je voor je eigen gevoel een beetje leert kennen opeens in real life ziet. Het was hartstikke leuk om haar en Marian in het echt te ontmoeten , we hebben over van alles gekletst en tja ook best veel over ons ziek zijn, ervaring met artsen, andere lotgenoten, medicijnen..

Ibella en Marian, bedankt voor de gezelligheid ! Ik kom vast nog een keer weer langs.

Morgen ga ik met B, van de HBES-bakkers oootootjes kijken. Dat zal wel gezellig en ook lachen worden denk ik, twee vrouwen op pad. Dan is er alweer een week voorbij..niet echt een week waarvan je kunt zeggen dat ik me heb verveeld ofzo...

4 opmerkingen:

marjolijn zei

Fijn dat je zo' n leuke middag gehad hebt. Ik had ook niet anders verwacht, bij die twee lieverds.

En vandaag weer op ootoo jacht, succes meis, ik hoop dat je jouw karretje vind.
Fijne dag.

Ibella zei

Ik kan alleen zeggen dat wij het ook heel gezellig hebben gevonden en ach, ja, je kunt niet alleen maar over auto`s praten.Haha
Veel succes en plezier vandaag en jij bedankt voor die schitterende bos bloemen.
Liefs Ibella

hendrike zei

Ja,bijzonder zijn zulke ontmoetingen.
Haha,maar heh,jullie hebben toch niet over ons gerodeld ?
Fijn dat het zo gezellig was.
En vandaag veel succes en plezier met de auto zoektocht!

Esther zei

Wattuhhh???? Geroddeld over ONS???
Maar dat kan niet

Es