zondag 1 november 2009

Raar

Het weekeind zit er alweer op. Het was een druk weekeind. Vandaag zijn we de stad in gelopen met de zus van JW en zijn ouders. We hebben lekker in de stad gelunched ter ere van de verjaardag van de zus van JW. Eenmaal thuis hebben we lekker op de bank gezeten bij de kachel.
Ik voel me goed, mentaal iets minder depressief maar ik voel me wel enorm raar.

Er begint weer een nieuwe week, JW gaat morgen weer aan het werk en ik heb ook weer genoeg op het programma staan. Morgen Behouden Huijs de hele middag en dinsdag ga ik naar Zwolle ' s-middags. Afgesproken met een oude studievriendin uit Maastricht. Heb er echt zin in om haar weer eens te zien en spreken. Einde van de week gaan we naar Parijs.

Kortom veel om naar uit te kijken, ik hoef me niet te vervelen. Toch voel ik me onrustig en raar. Ik heb het er maar moeilijk mee dat ik me zo fit voel en vol levenslust zit.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Mogge meis,
Ja, een nieuwe week, biedt weer nieuwe kansen en mogelijkheden.
Gebruik er van wat goed voor je is, en laat de rest maar gaan.
Succes vandaag en geniet van morgen.
spaar krachten en energie voor Parijs.
Veel plezier Marjolijn.

Ibella zei

Aan de afleiding ligt het niet. Het zijn leuke dingen om naar uit te kijken. Het is juist fantastisch om zo fit te zijn en zo vol levenslust. Het vinden van een iets waar jij je op storten kan blijft moeilijk. Begeleiding van het Behouden Huys daarin, levert niets op?
In iedergeval hoop ik dat je een goede middag hebt.
Liefs Ibella