zaterdag 31 oktober 2009

Snel

Ik heb al wat reacties binnen van mensen die wel mee willen stappen, gezellig ! Datum en tijdstip volgen :)
We zitten een beetje in de verjaadagenperiode. Vanmiddag een verjaardag, morgen viert de zus van JW haar verjaardag en volgende week hebben we ook nog een verjaardag. Vanmiddag zijn we dan ook even de stad in geweest om kadootjes te kopen.

Toen we in de stad aan het rond stappen waren, trap op trap af, winkel in winkel uit ik had het er nog met JW over hoe anders dat een jaar geleden was. Rond deze tijd begon ik weer een beetje op te krabbelen en voorzichtig wat te wandelen. Hoe snel kan je weer opkrabbelen uit een diep dal, maar hoe goed realiseer ik me ook hoe snel je helemaal niets meer kan.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Leuk, dat wordt dus binnenkort lekker stappen.
Voor vandaag een fijne zondag, en proficiat voor alle jarigen.
Ga maar gezellig mee vieren.

Ibella zei

Dat klopt meis en daar heb je wilskracht voor nodig. Dat heb je. Met niets meer kunnen zou ik me nu maar niet mee bezig houden. Je moet nu verjaardagen vieren.
Fijne zondag gewenst van een vreselijke vroegeling, die niet meer slapen kon.
Liefs Ibella