zondag 18 oktober 2009

Geslaagd

Ik had vandaag een, zoals JW het zou zeggen, "RUK" dag. Vanaf het moment dat ik mijn ogen opendeed was ik depri. De ouders van JW hebben ons vandaag geholpen met wat dingetjes in huis. Heel erg lief. En ook gezellig, alleen was ik zelf niet zo gezellig (sorry J en G).

We hadden afgesproken met DP en F in de stad. DP heeft ook longkanker en ik heb al vaker contact met hem gehad en vanavond waren ze in Groningen. Met tranen in mijn ogen van depressiviteit liep ik de stad in. Totaal niet bezig met het ontmoeten van DP en F. En ineens waren we bij hun. We zijn lekker wezen eten en borrelen. En het was erg bijzonder. Alles was bijzonder eigenlijk. De situatie van mij en DP en van JW en F. Zij zijn erg bijzondere mensen, wat ons ook weer bijzonder maakt. We hebben keihard gelachen en elk onderwerp, inclusief de morbide, even stevig doorgenomen. Heerlijk mezelf zijn. Ik hoop ze nog vaker te zien.

Nu slapen en echt wel uitslapen.

6 opmerkingen:

marjolijn zei

Zo zie je maar dat een slecht begonnen dag, toch een goed eind kan krijgen.
Fijn dat je zo genoten hebt.
Fijne zondag.

Ibella zei

Soms kan er een geweldige klik tussen mensen zijn, geweldig dat het bij jullie gebeurde. Onbedaarlijk lachen geeft zo`n bevrijdend gevoel. Vandaag weg met dat depri gevoel, maak er een fijne zondag van.
Liefs Ibella

Karin zei

Hoi Karin,
Lekker uitgeslapen!!
Is het mogelijk dat je de weblog van DP bekend mag maken?
Groetjes Karin

Marjo zei

Ha Caroline,

Is DP met F soms das Philschen?
Ik heb zijn weblog ook gelezen maar hij heeft al heel lang niets meer geschreven en ik vraag mij al heel lang af hoe of het met hem gaat.
Sterkte met je depribuien. Ik denk dat je die af en toe nodig hebt om door te kunnen ook al zijn de buien niet fijn.
Maak het goed en het allerbeste!!
Dikke knuffel, Marjo

Anoniem zei

Wat fijn toch zulke contacten,dat heb je af en toe ook echt nodig.
Ik lees net de reactie van Marjo,en vraag me ook al enige tijd af hoe het met das Philschen gaat.
Ik hoop dat het vandaag wat beter met je gaat.
Liefs Hendrike

Unknown zei

hoi lieve caroline,

ook wij vonden het heel erg bijzonder en hebben een heerlijke avonde gehad en zijn blij dat we jullie ontmoet hebben. in november Harderwijk he? ;)

tot heel heel gauw!
xxx
Fillie

BTW

voor die genen die zich afvragen ivm Das Philchen - ja hoor, het is hem

http://blog.dasphilchen.com