donderdag 8 oktober 2009

Consequent

Vandaag heb ik even gesport met JW en toen we terugkwamen stonden de ouders van JW spontaan op de stoep. JW en zijn vader hebben gekookt en JW's moeder keek nog even naar mijn teen. Ze werd er niet blij van. Ikzelf ben allang blij dat ik geen pijn meer heb, maar de ontsteking is niet weg. Ik probeer maar weer meer op slippers te lopen, En ik ben wel zo eigenwijs geweest om weer te gaan sporten en dat is goed geweest natuurlijk.

Toch maar streng zijn deze week, veel slippers, niet te beknellende schoenen en consequent fucidine erop. Als ik dit niet doe dan wordt de ontsteking alleen maar erger en kan ik straks helemaal niet meer lopen. Over twee weken moet ik weer naar de VU en dan zal ik het ook weer even bespreken.

4 opmerkingen:

hendrike zei

Wat vervelend toch die tenen,lekker pantoffels aan in huis?
Hoop dat je over twee weken iets beters er voor krijgt.
Sterkte ermee.

Esther zei

Dat moet je echt doen, ik had al lang aan de bel getrokken!!!

Gr Esther

Ibella zei

Gelukkig dat de pijn weg is, maar pas op met die ontsteking, Het vraagt wel aandacht.

Stoffer en Blik zei

Lieve Caroline,

Ik zal mijn tenen maar niet laten zien. Ook ik moet de fucidine goed blijven gebruiken, afgewisseld met zilversulfaziadine. Fucidine mag je niet te lang achter elkaar blijven gebruiken, je loopt de kans resistent te worden. Wel fijn dat je nieuwe laarzen hebt gekocht. Ik moet nog op pad en zie er tegen op vanwege die tenen.
Je moet er wat voor over hebben om Tarceva vol te kunnen houden.
Het beste en een dikke knuffel, Marjo