zondag 4 oktober 2009

What's TUP?

Vanmorgen konden we best goed uitslapen ondanks de aanwezigheid van Anne Sophie. Ze heeft tot 09:00 uur geslapen en toen bij ons in bed VPRO-kinderprogramma's gekeken die ik zelf ook erg leuk vind :) Toen ik een jaar geleden veel minder fit was dan nu keken JW en ik het ook altijd op zondagochtend op de bank.
Tegen 11:00 uur gingen we echt uit bed en toen JW al beneden was hoorde ik AS mompelen dat TUP weg was. TUP TUP TUPPIE waar ben je? Ik kon niet verzinnen wat ze nou kwijt was. Na even denken kwam ik erachter dat ze daar JW mee bedoelt ! Ik noem JW altijd ' Toppie' en zij heeft daar TUP van gemaakt. We zijn nu KAKA en TUPPIE Top.

Tegen de middag werd ze opgehaald door mijn ouders en daarna zijn JW en ik even gaan sporten en lekker in de sauna geweest.

Aan het einde van de middag hebben we de kachel aangedaan en films gekeken. Ook ( zoals te zien) lekker crea geweest met mijn blog. Beide voelen we ons niet helemaal fit, het gevoel alsof er een griepje aankomt. Ik hoop dat het niet doorzet en dat het door veel slapen en niet te gek doen niet doorzet.

4 opmerkingen:

Esther zei

Hallo Kaka en Tuppie,

Dat zijn de leukste kinderen hahaha Uitslapen tot 9 uur...voor sommige moeders een weelde, maar ik ken dit gelukkig ook ;) Hopelijk geen echt zwaar griepje.

Liefs Es

marjolijn zei

Haha, wat een voorbeeldig nichtje hebben jullie....heerlijk uitslapen tot 9.00 uur....Klasse.!!

Ja, meis met alle dwarrelende blaadjes komen er ook weer allerlei virusjes mee naar beneden.

Goed op jezelf passen, maar of dat helpt om ze buiten de deur te houden, weet ik niet.

Toch een fijne maandag.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Dat is inderdaad geweldig, wanneer een kleintje zolang slaapt. Lekker relaxed klinkt het allemaal, behalve het niet goed voelen. Tja bij ons lijkt het ergste weer voorbij. Een kwestie van uitzieken.Doe maar rustig aan.Fijne dag vandaag.
Liefs Ibella

je zus zei

Gezellig Anne-Sophie weer thuis.
Alleen ik word er helemaal gek van KAKA nou, Tuppie nou... WEG? Ja die zijn thuis.
Als ik vraag wie is de liefste?
Verwacht ik mama of papa maar nee hoor het antwoord is altijd kaka.
Als ik tegen haar zeg ik hou van jou schreeuwt ze heel hard NEE!! KAKA!!!
Dus KAKA je bent nummer 1 en Tuppie loopt tegen 2 aan.......

xxx