maandag 5 oktober 2009

TV avondje

Vandaag weer creatieve therapie gehad sinds een dikke maand. Best weer wennen zowel om creatief te zijn als de emoties die het oproept. Het is niet niets om de verhalen van andere mensen te horen en je eigen gedachten en gevoelens komen ook behoorlijk omhoog. Toch voelt het ook wel weer goed om emoties toe te laten en er iets mee te doen. Tijdens de therapie zelf was ik vrij rustig, maar eenmaal thuis werd ik wel verdrietig.

Jw is vanavond weer in Arnhem en ik had een lekker avondje voor de tv gepland.Voor ik me goed en wel voor de tv kon nestelen heb ik eerst even een lekker potje zitten grienen ;) Daarna een opgeluchter gevoel en lekker voor de tv gezeten.

Nu maar hopen dat ik vannacht ook lekker slaap. Ik voel me in ieder geval niet meer zo grieperig als gisteravond, in de loop van de middag is dat gelukkig afgenomen.

6 opmerkingen:

marjolijn zei

Fijn meis, dat de griep niet doorzet.
En een potje grienen na een bewogen dagje....niets mis mee hoor!!
Hoop dat je lekker geslapen hebt, dan kun je er vandaag vast weer tegen.
Fijne dag meis.

Ibella zei

Laat die tranen maar komen, niets met emoties doen is slechter.
Hopelijk gaat de griep aan jullie voorbij.
Liefs Ibella

Karin zei

Hallo, je bent een naamgenoot van me!! Leuk hé. En helaas hebben we ook nog de zelfde ziekte gemeen, dat is natuurlijk minder. Ik werd nog wel behandeld met chemo en gisteren laatste bestraling gehad. En hoop over 6 weken meer te weten hoe ik er voor zal staan. Ik lees je blog al een tijdje en leef met je mee. Het blijft je bezig houden of je wilt of niet. Sterkte en veel liefs Karin

esther zei

Hey Karinelinetje,

Goh, had jij ook al een beetje de griep te pakken? Blijkbaar heerst het :(
En dat jij emotioneel raakt van de therapie, is heel begrijpelijk hoor.
Fijne dag

liefs Esther

Marjo zei

Lieve Caroline,

Al die emoties die door je lijf gieren: eerst genieten van AS en dan mag je naar therapie. Logisch dat de tranen komen en laat ze maar stromen. Bij mij lucht het altijd op. Grappig dat AS JW TUP noemt, kinderen hebben altijd mooie uitspraken en grappige benamingen. Laat je weer zelf kind zijn en glimlachen of schateren. Ik hoop dat je nog veel met AS kunt doen. Logeerpartijen met kinderen zijn soms vermoeiend maar zo leuk!!
Nog veel energie met elkaar gewenst. Veel liefs, Marjo

Sandra zei

Hai Karinoline,

Gauw van die griep af want als je je nu ook nog slap en beroerd voelt, dat schiet niet op. Creatief zijn, daar knap je wél van op!
Die foto met die paraplu's vind ik geweldig! Is dat jouw werk?
Liefs,
Sandra :)
www.depaarsepanda.nl