vrijdag 23 oktober 2009

VU XI

Ik heb weer een goede scan binnen. Sjonge jonge wat een stress en de stress was nog erger dan normaal. Postmus zelf was er niet, hij had vakantie. Ik had een andere arts die begon te praten over mijn huid, mijn nagel hoe het met me ging en toen ik aangaf dat het goed ging was hij uitgepraat haha ...' eeuuh' vroeg ik, ' en de scan dan ' ?
O mevrouw had u ook een scan gehad? JAAAAAAAAAAAA !

Nou hij kijken en ik stressen samen met JW , maar het zag er goed uit. Postmus zal er ook nog even naar kijken en ook een radioloog, maar dat is standaard dat een radioloog ook altijd even kijkt. Volgens de arts hoefde ik me niet druk te maken.

Verder heeft hij nog even naar mijn nagel gekeken en hij gaat met een chirurg praten. Het kan zijn dat mijn nagel eraf moet. Naja dat zien we dan wel weer, de scan was goed en dat is echt fijn..

7 opmerkingen:

marjolijn zei

Gelukkig, dat zijn weer goede berichten. Proficiat.
Nu kun je lekker vrij en ontspannen weekend gaan vieren.
Geniet er van meis....!!!

Anoniem zei

Goed nieuws!!! Super!
Groetjes Susan

Ibella zei

Opnieuw goed nieuws, gefeliciteerd. Nu maar die wintersportvakantie boeken.
Alle reden om er een feestje van te maken dit weekend.
Liefs Ibella

hendrike zei

Wat fijn zeg!
Gefeliciteerd!
Fijn weekend!

Loekie zei

Volg sinds kort jouw blog. Schrok van jouw leeftijd. Er wordt altijd gezegd dat je op deze leeftijd geen longkanker kunt krijgen. Wel dus. Ik vind het bewonderenswaardig hoe jij met deze ziekte omgaat. Ik hoop dat je nog heel veel jaren gegeven zullen zijn.
gr.
Loekie

Esther zei

Gefeliciflapstraten!
Super hoor (kon ook niet anders na al die wandelroutes door de bergen ;)

Marjo zei

Lieve Caroline,

Gefeliciteerd met je goede scan. Fijn dat je het met DP & F hebt kunnen vieren.
Op naar de volgende goede scan.
Veel liefs, Marjo