dinsdag 20 oktober 2009

(Teken)films

Ik zit lekker in de ' bijkamer' samen met JW en de E en S van de HBES -bakkers films te kijken. ICE AGE III is net uitgekeken en nu draait ' Hurton hears a who' ...De complete HBES familie is blijven eten en E en S blijven hier vannacht ook slapen.

Vanmiddag waren mijn moeder en zusje (inclusief AS) er even. We hebben even gewinkeld, gezellig al was ikzelf niet helemaal ontspannen en erbij met mijn hoofd,

Ik voel me eigenlijk vrij goed, maar ik merk wel dat mijn humeur en doen en laten wat instabiel zijn. Voel me snel gestressed en ben eigenlijk niet altijd even aardig. Aan de ene kant wil ik afleiding van alles doen en niet teveel nadenken. Aan de andere kant wil ik alleen zijn en iedereen om me heen zeggen: laat me maar even.

Moeilijk he ;)

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja lieverd, soms heb je van die dagen dat je jezelf even in de weg zit.
Dat veranderd wel weer als de scan gemaakt is en jij een goede uitslag krijgt.

Ibella zei

Misschien moet je het maar gewoon zeggen, ze zullen het best begrijpen. Het was vast gezellig zo met z`n allen.
Tja meis, ik kan je alleen maar sterkte wensen.Het blijft moeilijk.
Liefs Ibella

Esther zei

Hey Carinolientje,

Hinderd niet, dat hoort er allemaal bij ;)

XXX Esther