donderdag 15 oktober 2009

Dipje

Dat het even niet zo heel lekker gaat is wel al duidelijk geworden op mijn blog deze week. Elke dag schrijf ik hetzelfde, ik ben zelf degene die er wat aan moet doen en ook wil doen maar het lukt me niet. Vanmiddag twee uur voor de kachel gezeten en nagedacht.

Nadenken over de tijd die voor me ligt. Met nadenken kom ik er niet. Ik moet gewoon dingen gaan proberen. Dat heb ik ook wel gedaan de afgelopen tijd, maar zoals ik al zei ik ben gewoon even bevroren en weet het gewoon allemaal niet meer.

Misschien is het ook wel even goed zo, dan weet ik het maar even niet, voor sommige dingen zijn geen oplossing 1, 2, 3. Ik ben nog niet zo depressief dat ik het gevoel heb dat ik er niet meer uitkom.

Gelukkig eindigde mijn dag behoorlijk vrolijk. Heb heerlijk gegeten bij oud collega's en gave muziek geluisterd en mooie verhalen aangehoord. Nu lekker slapen en hopelijk morgen wat beter..

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Mogge meisje,

Zo'n bui hebben we allemaal wel eens.
En kan ook zo weer omslaan en is dat dipje samen met de noorderzon weer vertrokken.

Lieve groet Marjolijn.

Ibella zei

Eerst maar de scan, dan komt er misschien meer ruimte om creatief te denken en te zoeken naar iets.
Lekker zo`n afsluiting van de dag.
geniet van het komende weekend.
Liefs Ibella