zondag 18 oktober 2009

Als het ff kan

Het uitslapen is wel goed gelukt vandaag en was ook wel nodig. We waren behoorlijk laat terug vannacht ;) Vanmiddag even lekker een uurtje gesport en daarna was ik weer helemaal wakker. Ik ben ietsje vrolijker dan de afgelopen dagen, maar ik merk wel dat het hele ziek-zijn en alle andere lastige dingen die daarbij komen kijken me wel steeds zwaarder vallen.

Vanmiddag kwam de zus van JW even langs met man en kiddo's en dat was echt een gezellige wervelwind.

De rest van de middag hebben we lekker bij de kachel gezeten, tv gekeken en gemijmerd over wintersport en wanneer we dat gaan doen en waar. Tja dat is toch eigenlijk ook wel afhankelijk van de scan aanstaande vrijdag, maar als het ff kan zitten we weer flink in de sneeuw!

Zometeen een leuke film kijken in bed, we weten nog niet welke maar we hebben een goede tip gekregen dus die zal het wel worden en dan is het weekeind weer voorbij.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Ik hoop van harte dat je na vrijdag een heerlijke wintersport vakantie kunt gaan boeken, meisje.
daar moet je voor gaan, en voor niets minder...!!
Goede moed hé!
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Lekker hè, zo film kijken in bed, meestal zie ik het einde niet.

Dat de ziekte een grote rol speelt is logisch, dat blijft. Niet even onbezorgd een wintersportvakantie boeken, nee eerst de scan afwachten. Toch blijft het leven de moeite waard en wordt het straks dubbelop genieten van de sneeuw.

Liefs Ibella