woensdag 21 oktober 2009

Coma

Vannacht heel diep geslapen. Jw moest vanmorgen al vroeg naar Heerenveen en toen hij wegging werd ik even wakker zonder dat ik ook maar 1 seconde had gemerkt dat hij uit bed was gegaan, laat staan dat ik een wekker had gehoord. Heel gek normaal word ik daar altijd wakker van. Ik slaap echt veel dieper en heel vast de laatste tijd.
Toen ik vanmorgen de woonkamer instapte met een coma-hoofd zaten E en S al op de bank tv te kijken. Gelukkig zaten ze nog niet heel lang alleen want als je logees hebt is het niet echt aardig om ze zo lang alleen te laten zitten ;)

Samen met E en S ben ik heel lang in de badjas blijven hangen, hebben we pospstars op de laptop gekeken en allerlei series op de tv.

In de middag kwamen mijn ouders nog even en we zijn even wezen wandelen. Lekker uitgewaaid en bijgekletst.

Vanavond zijn we bij een vriendin en haar vriend van me geweest die een paar straten verderop wonen. Echt gezellig bijgekletst, lekker gegeten en nu liggen we in bed. De week is druk maar wel vol leuke dingen en afleiding.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Is toch goed meis, al die leuke afleidingen.
Ze nemen je zorgen en spanning niet weg, maar ze helpen je wel om ze wat makkelijker door te komen.
Fijne dag vandaag.

Ibella zei

Gewoon lekker gezellig en leuke dingen doen allemaal. Niets mis mee.

Liefs Ibella