vrijdag 2 oktober 2009

4 Mijl

We zijn vanavond even bij de HBES-bakker geweest, naja alleen H was er niet (jammer,maar zelfs bij zijn afwezigheid wordt het laat!). Ze hadden eventueel een startnummer voor me voor de 4-mijl....Dat is volgende week en ik heb serieus even getwijfeld om mee te doen. Maar met mijn tenen en de vermoeidheid na de bergtocht leek het me geen goed plan. Wel heel lief dat ze eraan gedacht hebben.

Ik heb al zo lang niet meer hardgelopen ik betwijfel of ik het nog wel kan..

Ik ga nu snel slapen want ik ben net zo blij dat ik me weer wat energieker voel!

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Dan maar trainen voor een volgende gelegenheid.
Hoop dat je lekker wat uitgeslapen hebt, en hou dat goede gevoel maar vast.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

"4 Mijl", ooit wilde ik daar ook aan mee doen, maar toen bleek dat ik longkanker had. Ik was al aan het hartlopen, maar ben er direkt mee gestopt. Of dat echt nodig was weet ik niet.
Fijne dag, ondanks de regen.
Liefs Ibella