maandag 19 oktober 2009

Veel werk verzet

Er is veel werk verzet weer bij ons vandaag. Zaterdag waren de ouders van JW er al en vandaag hebben ze ons verder geholpen. De bijkamer is nu veel gezelliger geworden, de berging is opgeruimd en we hebben even geshopt bij de IKEA om de bijkamer wat vrolijker te maken.

Zo vroeg mogelijk vertrokken we deze maandagmorgen want dan is het nog niet zo druk. Nou mooi niet dus, het is herfstvakantie en het was HEEL druk. In de IKEA kreeg ik ook nog eens last van een ontzettende vermoeidheidsaanval. Licht in mijn hoofd, heel slap gevoel en vooral MOE. Ik heb die aanvallen wel vaker gehad en ik schrik er altijd van. Gelukkig is het in de loop van de dag wel beter geworden en kon ik ook weer lekker creatief zijn vanmiddag bij het Behouden Huijs.

Ik heb weer lekker geschilderd en bij het bespreken van mijn werk valt erg op dat mijn schilderijen heel vrolijk zijn. Vrolijke kleuren en opgewekte vormen. Best maf, want ik voel me dus helemaal niet zo. Zeker niet de afgelopen week. Wel is het ' in het echt'ook zo dat ik er altijd wat van probeer te maken en voor de buitenwereld vrolijk ben. Van binnen wil ik het soms wel uitschreeuwen en de opdracht voor de volgende week is dan ook om iets pessimistisch te schilderen. Dat wordt nog hartstikke moeilijk voor me, want ik wil altijd weer de kleuren, rood, geel., paars en groen gebruiken om de boel een beetje op te fleuren ;)

We zullen zien wat het wordt. Ik heb er in ieder geval weer een lekker bewogen dagje opzitten en ben erg blij dat de ouders van JW zo geholpen hebben. Het is erg fijn om nu op de bijkamer te zijn en daar lekker keiharde muziek te luisteren, te schilderen of film te kijken.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Fijn meis, als dat soort klussen weer klaar is.
Heb je toch maar mooi weer een extra ruimte waar je heerlijk in kunt toeven.
Geniet er maar volop van, nu het klaar is.
Fijne dag.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Hoe is het mogelijk dat we elkaar niet tegen zijn gekomen. Rond tien uur stonden wij er ook, maar het was zeker druk. Moeilijk hoor om iets pessimistisch te schilderen, terwijl je het gevoel hebt vrolijke kleuren te gebruiken. Dat zo`n dag goed eindigd is alleen maar fijn.
Ook voor vandaag een fijne dag.
Liefs Ibells