woensdag 7 oktober 2009

Vergeten

Vannacht kon ik niet goed slapen. Ik was al om 500 uur wakker. Ik voelde me heel opgejaagd en ik snap eigenlijk niet waarom. Ik heb gisteren wel veel fysieke inspanning geleverd. Gesport, toen de hele bijmaker opgeruimd met banken en kasten slepen enzo, nog even snel heen en weer naar de winkel. Maar ja als ik me dan bedenk dat ik twee weken terug een ontzettende bergtocht heb gelopen...

Vandaag gewinkeld met mijn zusje, moeder en Anne Sophie. Heel erg gezellig, maar dan rust je ook niet echt uit ;) Heb wel mooi gebreid jurkje van mijn moeder gekregen en laarzen die wat breder zijn van voor zodat mijn tenen wat meer ruimte krijgen.

In alle hectiek en winkelvreugde ;) heel slecht vergeten om langs de huisarts te gaan voor de griepprik en inenting tegen de mexicaanse griep..Naja volgende week kan het ook nog, maar ik vind het wel een beetje dom van mezelf.

3 opmerkingen:

Esther zei

mag jij een griepprik?
Dit is de derde keer, dat ik de prik niet mag hebben. De 1e keer ivm chemo en vorig jaar en nu ivm de Tarceva. Ze weten niet hoe de reaktie is tussen Tarceva en griepprik.

marjolijn zei

Tja dat slapen hé.....Het was ook nog eens een erg warme nacht voor de tijd van het jaar. Hoop dat het vannacht weer beter gegaan is.

Leuk dat je weer nieuwe aanwinsten hebt.

Maak er weer een mooie dag van meis.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Kon jij de groepprik al halen dan? Wij hebben er nog niets van gehoord. Ik ga vandaag maar eens bellen met de huisartsenpost hoe het zit. Gezellig zo`n dagje winkelen met elkaar en altijd leuk om wat te krijgen.Hopelijk heb je vannacht wel goed geslapen en ben je weer helemaal uitgerust.