zondag 11 oktober 2009

Ontspannen en fit

Vandaag wederom een heerlijke dag gehad. Ik zag net op tv beelden van de 4 Mijl. Op zulke momenten knalt het er wel weer in dat ik ziek ben. Ik had hem echt niet kunnen lopen met mijn teen. Qua conditie was het me nog wel gelukt denk ik. Vandaag zijn we ook weer lekker op het strand wezen wandelen en hebben we lekker gegeten in een strandpaviljoen. Aan zee heb je toch altijd wel een vrij gevoel. Als je dan thuis door de regen lekker de sauna in kan.. Ik voel me helemaal relaxed en volgens JW zie ik er helemaal ontspannen en fit uit :)

Ik hoop dat ik me deze week ook zo blijf voelen, de week van de scan komt er ook weer aan en ik vind het altijd heel moeiljk om dan niet al te gestressed te raken.

4 opmerkingen:

Unknown zei

Caroline, I don't know if you will even get this--but I just wanted to say hi. Cool that you had lobster--a common food here and so good. Sorry to hear about your toe--sounds as if we are both struggling with our feet at the moment. Is your inflammation from the tarceva? Anyway--I hope this goes through!
Love, Linnea (lifeandbreath.wordpress.com)

marjolijn zei

Ja heerlijk zo'n weekendje uitwaaien.
Probeer het goede gevoel maar vast te houden, maar dat is makkelijk gezegd, zeker als er weer een spannende tijd aankomt.
Misschien een tip: doe wat strandzand in een potje, kun je thuis ook nog eens heerlijk het vrije gevoel en de zee opsnuiven.

Maak het goed meis.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Het waren natuurlijk wel de beste ingredienten om te ontspannen, heerlijk.
En hou je vast aan dit; Zolang jij je goed voelt en geen klachten hebt, gaat het goed! Zeker met zo`n conditie, ondanks de tarceva.
Fijne week.
Liefs Ibella

ontspanningsoefeningen zei

Lekker zo'n ontspannen dagje aan het strand!