donderdag 29 oktober 2009

Muziek

Het uitrusten is vandaag ook weer gelukt. Ben even bij mijn zusje en haar dochtertje geweest en dat was leuk. Met AS gewandeld en in de speeltuin gespeeld ;) Echt een schattig meisje ze is helemaal fan van JW aan het worden, ze roept de hele tijd TUPPIE!!! Ik snap haar wel ;)

Het klinkt niet als uitrusten wat ik hierboven schrijf, maar een groot deel van de middag heb ik lekker bij mijn zusje op de bank gezeten. Terug in de auto heb ik heel hard de muziek gedraaid van de cd van het Behouden Huijs en de nummers die we hebben gekozen in de jongerengroep.

Ik vind het best moeilijk om naar te luisteren, vooral de nummers die G heeft gekozen (de jongen die in juni is overleden). Tegelijkertijd vind ik het mooi dat ik zo nog aan hem herinnerd word en zo af en toe nog aan hem kan denken.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Heerlijk zo'n dagje meis, dat zal je goed doen.

Ibella zei

Wel lekker een ontspannen dagje en van zo`n kleintje genieten lukt altijd.
Om door muziek aan iemand herinnert te worden die overleden is, is heel mooi, soms verdrietig, maar toch goede emoties.
Fijne en ontspannen dag vandaag.
Liefs Ibella