woensdag 28 oktober 2009

Chirurg gebeld

Vandaag een leuke dag gehad bij een lotgenote. Ik ken haar al een tijdje en was vandaag voor het eerst bij haar langs. Ze woont erg mooi in de bossen en we hebben dan ook lekker gewandeld en bijgekletst. Ze heeft dezelfde medicijnen als ik nu heb ook gebruikt en kan dus goed begrijpen waar ik tegen aan loop en is iemand die niet bij de pakken neer gaat zitten.

Na het bezoek heb ik JW opgepikt van zijn werk in Heerenveen en toen we thuis kwamen en aan het eten waren werd er een bos bloemen bezorgd. Het is een bos bloemen van mijn collega's. Ik vind het superlief die bos bloemen, ik was gewoon een beetje ontroerd. Ik ben niet zoveel meer op mijn werk te vinden, maar de band die ik met mijn collega's had is er nog steeds.

Vandaag ben ik ook door de VU gebeld. Ik schrok even omdat ik dacht o jee straks is mijn scan toch niet goed, maar het was van de afdeling chirurgie. Ze wilden mij laten komen voor mijn nagel volgende week dinsdag en aansluitend hadden ze een ingreep ingepland om mijn nagel eraf te laten halen als de chirirg het nodig achtte..Ik heb het gevoel dat mijn teen verbetert en overlegd dat de afspraak wordt verschoven naar 24 november. Ik kan zo even afwachten of mijn teen ECHT beter wordt door het nu nog drie weken aan te kijken en te verzorgen met gaasjes, badjes en fucidine. Mocht het over zijn tegen de 24e dan kan ik de afspraak afzeggen.

Ik heb nu geen pijn en volgende week gaan we een lang weekeind naar Parijs en ik vrees dat na een ingreep aan mijn nagel een weekeindje parijs niet zo'n goed idee is..

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Gelijk heb je meis, eerst maar lekker naar Parijs.
En zeker als je nu niet al te veel last hebt, nog even aankijken of het toch niet uit zich zelf wil genezen.
Fijn dat je zo'n lekker dagje gehad hebt.
Vandaag nog maar zo eentje..!!

Ibella zei

Precies, eerst naar Parijs en daarna maar kijken of het nodig is. Het blijft een ingreep.
Fijn dat je goed contact met een lotgenote hebt. Het was gisteren ook bijzonder mooi weer om door de bossen te lopen. Ik hoop echt dat je er iets aan hebt.
En bedankt voor het reageren op mijn mail, ik heb er echt iets aan. Nu weet ik ook dat ik het niet verkeerd doe, maar dat ik er gevoeliger voor ben.
Liefs Ibella