maandag 26 oktober 2009

Rust nemen

De bedoelding was om het afgelopen weekeind uit te rusten en niet teveel te doen, maar ja dat is me natuurlijk weer niet gelukt ;) Veel in de bijkamer bezig geweest, dozen gesjouwd, zaterdag erg laat naar bed. Gisteren merkte ik al dat ik na zo'n stress week en op en neer gaande emoties behoorlijk 'wankel' was. Vandaag heb ik dan ook eigenlijk niet zoveel gedaan.

Ik wil echt proberen wat meer rust en tijd voor mezelf te nemen. Tijdens het schilderen kom ik er ook achter dat ik niet heel rustig kan werken. Alles moet snel en gejaagd en ik kan absoluut niet precies werken. Het is heel raar, maar zoals ik werk zo ben ik de laatste tijd ook in het dagelijks leven. Ik wil van alles, ben gejaagd en kan niet rustig iets doen zonder het af te raffelen.

Ik denk echt dat een beetje meer rust me wel kan helpen om ook wat duidelijker te krijgen wat ik nou wil. Meer tijd om na te denken enzo.
Het blijven moeilijke dingen, het is nu ook alweer laat dus over rust gesproken. De HBES-bakkers waren weer veel te gezellig.

4 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja meis, soms heb je van die periodes.
Je wilt het graag anders, maar het lukt niet echt.
Misschien dan vandaag maar laten gaan en morgen weer een nieuwe poging.
Fijne dag vandaag en goede moed.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Je bent al een heel eind opweg dat je dit weet van jezelf, maar het antwoord rolt er niet vanzelf uit. Ik hoop wel dat je de rust weer vind en ontspanning draagt daar zeker aan bij.
Liefs Ibella

lotte zei

Is yoga dan een goed idee misschien??

Jeanet zei

'feathersister' was nog ingelogd op mijn computer (stiefzusje), maar et berichtje kwam van mij! groetjes!