vrijdag 16 oktober 2009

Afleiding

Vandaag sinds tijden weer eens op mijn werk geweest. Ik kan er moeilijk toe komen en heb vanmorgen een goed gesprek gehad en daarna even koffie gedronken en foto's van ons trouwen laten zien.

Het weekeind is niet zo druk. Wat wel leuk is,is dat ik morgen samen met JW ga eten met mensen die we nog nooit in real life ontmoet hebben. De man en vrouw die we gaan ontmoeten heb ik leren kennen, nou althans de man. Hij heeft ook longkanker en ik kwam op zijn weblog terecht en was helemaal aangesproken door zijn manier van schrijven. Morgen is hij in Groningen met zijn vrouw. Sinds mijn ziek zijn heb ik virtueel veel contact met lotgenoten maar in real life toch wat minder. Ik ben benieuwd hoe het gaat.

Eerst komen de ouders van JW ons helpen wat klusjes in huis te doen. In ieder geval genoeg afleiding:)

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Mogge Caroline,
Ja, om virtuele vrienden in real live te mogen ontmoeten is heel bijzonder.
Hoop dat het een gezellig en smakelijke ontmoeting wordt.
Goed weekend meis, en succes met de klusjes.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Lotgenoten ontmoeten is bijzonder, je hebt eigenlijk al een band met elkaar, zonder elkaar te zien. Ik hoop dat de avond wordt wat je er van verwacht.
Heerlijk dat je schoonouders jullie komen helpen met klusjes, die blijven vaak liggen.
Fijn weekend.
Liefs.