donderdag 22 oktober 2009

AWARD
Al een tijdje wil ik een 'Award' op mijn blog zetten. De award is een zogenaamde ' circle of friends' award en lotgenoten geven het aan elkaar door als een symbool van onderlinge verbondenheid en het is een gebaar naar een ander waaruit blijkt waarom je de ander waardeert die in dezelfde situatie zit.

Ik heb veel mensen die ik via internet heb leren kennen die in hetzelfde schuitje zitten als ik. Puur omdat ze in hetzelfde schuitje zitten zijn ze niet meteen vrienden en met de een heb je meer een klik dan de ander. Lotgenoten vind ik ook eigenlijk niet zo'n mooi woord, maar een ander woord heb ik even niet zo snel. Het feit dat je iets deelt als een ziekte als longkanker maakt wel dat je veel dingen bij elkaar herkent en daarom soms ook een luisterend oor kan bieden, tips kan geven, maar ook goede adviezen en bemoedigende woorden kan ontvangen.

De bedoeling is dat ik de award doorgeef aan twee mensen. Inmiddels is de award al zoveel rondgestuurd dat heel veel mensen waarvan ik vind dat ze hem verdienen er al 1 hebben gekregen. Normaal gesproken ben ik niet zo van de 'rondstuurmails' via internet maar ik wil de award toch doorgeven. Ik vermoed dat de mensen aan wie ik de award wil sturen het stiekum een beetje onzin vinden, maar mijn gebaar is wel gemeend:)

Ja DP :) van jou heb ik het vermoeden dat het een klein beetje onzin vindt. Toch vind ik dat jij een award verdient. Ik heb steun aan je weblog en ook aan de gesprekken op msn en vond het super om je ontmoet te hebben. Herkenning en frustaties eruit gooien is echt heel prettig om te kunnen doen bij jou (en ook bij F).

De tweede persoon die ik een award wil geven is Jazz. Ze is amerikaanse en heeft eveneens op jonge leeftijd longkanker gekregen. haar blog lees ik al een hele tijd en ik weet dat ze mijn blog ook leest. Ik vind haar heel dapper en vooral het feit dat ze zo jong is en volop aan het leven was en is maakt dat ik veel steun aan haar heb. Ik hoop dat ze een beetje begrijpt wat de award inhoudt met google translater :)

5 opmerkingen:

Ibella zei

Wat heb je dit mooi verwoord Caroline

Esther zei

Bij jou gaan ze ook internationaal ;)

XXX Esther

marjolijn zei

Beter dan je hier wegzet kan het niet verwoord worden, meis...!!

Unknown zei

Caroline, I hope that your scans are good. I just had mine as well. Also, I understand very well the depression and lethargy you sometimes feel, and it is all the more frustrating because we want to maximize our good times. However, we are human and in a very difficult situation, so it is only normal to feel sad.
It sounds to me as if your life is indeed very full and that you are full of spirit and fight. Keep it up. Love, Linnea

marjolijn zei

succes vandaag, lieve meis.