woensdag 11 november 2009

Prik 1

Vanmorgen moest ik eerst naar het Behouden Huijs , lekker met de auto :) Echt fijn zeg want het regende behoorlijk. Daarna ben ik even wezen sporten en toen hup op naar de Mexicaanse griepprik. Het was erg druk en in de rij staand en om me heen kijkend werd ik niet echt vrolijk. Ik was wel de ' uitbijter' in de rij. Maar goed de eerste prik zit erin, hopen dat ik er geen last van krijg en 2 december moet ik de 2e.

Vanavond slapen JW en ik bij een collega van JW die net een nieuw huis gekocht heeft ergens in the middle of nowhere in Friesland. IK ben benieuwd, op de foto's zag het huis er heel mooi en vooral ook groot uit.

O ja over het otootje is inmiddels ook meer duidelijk: o wat een verassing het waren de HBES-bakkers ;)

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Mogge meis,
Ja, heerlijk hé als je zo droog van het een naar het ander kunt gaan.
Ja, lange rijen voor de griepprikken, maar goed deze buit heb je te pakken.
Fijne dag vandaag.

Ibella zei

Het is fijn om in deze tijd niet alles op de fiets te hoeven doen, je wordt niet kleddernat.
Er zijn dus altijd mensen die je weten te verrassen, leuk hoor. Nu nog een logeerpartij erachteraan, gezellig.