dinsdag 24 november 2009

Teen

Ik zit in de auto naast JW, heen naar Amsterdam en grotendeels terug heb ik gereden in mijn eigen auto ;) Echt gaaf! Hij rijdt heerlijk en ik ben superblij..
Het VU en mijn teen is een minder leuk verhaal, niet ernstig ofzo maar het is wel dudielijk dat als ik niet mijn nagel er een stuk uit laat halen dat mijn nagelriemen dan niet beter worden. De nagel is ingegroeid en ik weet niet of het van de tarceva komt , wellicht mede daardoor. Ik heb mijn nagel niet goed geknipt en die is in mijn nu zeer gevoelige huid gaan prikken en dat zorg voor ontstekingen. Goed, het is ook niet zo interessant om te weten hoe het komt, hoe kom ik er weer vanaf...

Ik moet dus twee stukken van mij nagel laten weghalen en ik had dat meteen vanmiddag kunnen doen. Ik heb aangegeven dat ik volgende week nog een paar dagen weg ga (naar Berlijn) en dat ik daarna de ingreep wil laten doen, in Groningen. De ingreep vraagt om minimaal een week herstel en de eerste dag moet je 24 uur met je voet omhoog liggen. In mijn geval kan het herstel nog wel langer duren, maar als ik niets doe tja dan blijf ik met die ellendige teen zitten. (letterlijk)

Volgende week dus eerst Berlijn. we gaan de citytrip die we gekregen hebben voor ons trouwen verzilveren en daarna hoop ik zo snel mogelijk geholpen te kunen worden zodat ik eind december kan skieen.
Ik moet morgenvroeg meteen mijn huisarts bellen en een verwijzing naar het UMCG of Martini vragen.

Van zo'n ziekenhuisuurtje word je niet echt vrolijk. Het drukt me wel met mijn neus op de feiten. Het feit dat ik mijn vakanties zo voor laat gaan laat zien dat ik gewoon niet teveel tijd wil verspillen met teenoperaties en herstel. Ik word er gestressed van omdat ik me NU goed voel en niet teveel wil tobben met herstel van tenen. Goed wat moet dat moet en de auto waar ik nu in zit maakt heel veel goed :)

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Heerlijk meis, dat je zo blij en tevreden bent over JOUW auto!!
Geniet er maar volop van.
Hé vervelend met je teen, maar wel gelukkig dat niet de hele nagel er af moet. Geef je trouwens groot gelijk dat je het pas na je weekendje Berlijn laat doen hoor.
Het is jouw agenda en die mag jij invullen zoals het jou goed past.
Fijne avond nog meis.

Marjo zei

Lieve Caroline,

O, o die tarceva toch! Wat een ellende met die nagelriemen en zo. Ik ben blij dat je wacht met de ingreep tot na je weekend. Hoe is je auto? Heel stoer ziet ie eruit. Nu maar lekker carren met dat ding.
Veel liefs en een fijn weekend alvast.
Groetjes, Marjo

Ibella zei

Ja, zou ik ook voor gekozen hebben en ik hoop dat je teen daarna goed zal herstellen zodat de andere plannen door kunnen gaan.
Succes met plannen