maandag 2 november 2009

Schilderen

Vandaag heel fijn gewerkt bij de creatieve therapie. Ik vond het altijd al leuk natuurlijk, maar ik begin wel steeds meer door te krijgen hoe ik het fijnst kan werken en wat ik kan. Wat ik vandaag heb gemaakt ga ik inlijsten denk ik. Eerst nog even vragen of JW het ook leuk vindt natuurlijk ;)

Na het geklieder vanavond nog even koffie gedronken bij een collega. Was echt leuk, ik had mijn laptop bij me om foto's te laten zien (nog van het trouwen oa). Hoe vaker ik die foto's bekijk hoe meer me opvalt. In het begin let je vooral op jezelf, maar na de zoveelste keer alle 700 foto's doorgelopen te hebben zie je ineens ook grappige dingen op de achtergrond gebeuren.

De foto's vervelen dus nog steeds niet ;)

3 opmerkingen:

Ibella zei

Fijn dat je er plezier in hebt. Ontdekken waar je creatieve mogelijkheden liggen en hoe je het dichts bij je gevoel kan komen.

Marjo zei

Lieve Caroline,

Fijn dat je met schilderen je ei kwijt kunt. Ik hoop ook dat je teen zich rusig houdt zodat jullie volop van Parijs kunnen genieten.
Veel plezier met alles, het is zo leuk om te lezen dat jij echt alles uit het leven haalt. Super!
Veel liefs, Marjo

marjolijn zei

Leuk dat je er plezier in hebt, meis.
Het kan je veel goeds bieden, en ook nog een huis vol met mooie schilderstukken.