maandag 16 november 2009

Gefeliciteerd AS'je

Vannacht konden zowel JW als ik niet goed slapen. Erg onrustig lagen we in bed. Toen hebben we de tv maar aangedaan en uiteindelijk vielen we toch in slaap.

Elke morgen lees ik aan aantal weblogs van lotgenoten. Ik probeer het wel eens een paar dagen niet te doen omdat het zo confronterend is, maar het geeft ook heel veel steun. Sandra , een lotgenote, had vandaag een laatste weblog tekst. Ze is echt met haar laatste dagen bezig en heeft afscheid genomen. Ik heb nog een persoonlijke mail van haar gehad dat was al behoorlijk emotioneel, maar toen ik vanmorgen haar weblog zag werd ik echt verdrietig. Het komt zo dichtbij de ernst van de ziekte, je eigen angst. maar ook het verdriet voor haar, haar man en al haar lieve vrienden en familie. Ik hoop dat ze het een plekje kunnen geven en Sandra zal ik nooit vergeten.

Na het vervelende nieuws, ook al was het niet onverwacht ben ik gaan sporten. Ik moest er even uit en zometeen ga ik naar het behouden Huijs me weer lekker uitleven met verf. Vanavond ben ik in Emmen bij mijn zusje. AS is jarig en tante Karinolina gaat er heen met een tas vol kadootjes ;)

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja meis, zo'n onrustige nacht is niet fijn, maar toch gelukkig nog wel een beetje geslapen.
Ook mijn gedachten gaan veel naar Sandra. Het is altijd verdrietig een lotgenoot te verliezen, zeker waar je veel contact mee gehad hebt. Jij ook sterkte meis.

Proficiat met nichtje AS, ga maar gezellig haar feestje mee vieren.
Maar eerst nog veel succes in het Behouden Huijs.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Ja, ik was ook blij met haar laatste mails. Ondanks dat ik haar niet echt ontmoet heb, zit ze in mijn hart en zal haar niet vergeten.

Jij moet heerlijk je nichtje verwennen, dat hoort nu eenmaal bij tante zijn.

Liefs Ibella