zondag 29 november 2009

Piet


Vandaag samen met de buurman voor Sinterklaas ( de buurman ) en zwarte piet gespeeld ( ik) :) Was erg leuk om te doen voor AS en voor de kinderen van de zus van JW. Ik dacht even dat ze me misschien zouden herkennen , maar dat is niet gebeurd.

Zowel Jw als ik voelen ons nog niet zo fit. Een beetje een grieperig gevoel. Ik ben een beetje moe, rillerig af en toe en hoofdpijn. Zometeen lekker slapen met zijn twee, vannacht lag er een klein AS-je bij in.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Ha Piet, je zag er mooi uit...!!
Ja, mooi hé die kindersnuitjes, vol spanning voor Sint en Piet.

Nu maar weer lekker uitrusten en bijkomen van alles.
Fijne maandag meis.

Ibella zei

Nu ik hoop dat jullie vanmorgen uitgerust wakker zijn geworden.
Sinterklaas blijft een feest, voor de kinderen, maar zeker ook voor de volwassenen die sint en piet zijn.