dinsdag 10 november 2009

Wie o wie heeft dat gedaan?

Vanmiddag heb ik even auto's bekeken en een proefritje gemaakt in een Daihatsu Cuore. Best geinige autootjes. Ik heb ook wat occasions gekeken. Moeilijk om een keuze te maken en die neem je ook niet in 1 dag. Zeker niet nu ik de auto van de zus van JW even mag gebruiken. Echt een fijn gevoel dat ik een auto tot mijn beschikking heb ;) S bedankt!

Vanavond was er een collega te eten. Was echt supergezellig , terwijl we lekker bij de kachel zaten te kletsen ging de deurbel. Jw opende de deur en ik hoorde hem niet communiceren ofzo met een of andere bezoeker ;) ' Caroline, kom eens' , riep hij..'kijk eens'..

Er stond een auto voor onze voordeur met een waxinelichtje..
Het is een heus speelgoedautootje, sportief model ..Wie o wie heeft dit voor de deur gezet?

Verder weer een update over mijn teen..JW's moeder heeft er weer even naar gekeken en vond ook dat het vooruit ging, ja Martine (zie reactie Je Zus) ik verzorg het nu ECHT goed! Het mag dan wel vooruit gaan, weg is het niet, misschien moet ik er toch maar even door een chirurg naar laten kijken.

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Mogge meis,
Dat is een leuke bezigheid, auto's kijken..!!
Je zult vast een karretje vinden wat goed bij je past.
Fijne dag vandaag.

Ibella zei

Leuke verrassingen en deskundigheid in huis, meis wat wil je nog meer.

Liefs Ibella

Esther zei

Hey Carinelientje

Helemaal goed.....gewoon na laten kijken, des te eerder ben je er (hopelijk) van af


XXX Es